Entrenaments personals i en grup

Sessions individuals i en grups petits, adaptades a les necessitats de cada alumne. Preparacions personalitzades i amb un control continu del professional.

La preparació física és una part de l’entrenament que busca la millor condició física possible de la persona, per tal d’arribar al seu màxim rendiment esportiu i protegir-la de possibles lesions.

Per a fer-ho, es crea un pla amb exercicis progressius que enforteixen els òrgans i sistemes, i es treballen aspectes com la força, la velocitat o la resistència, adaptant el cos al nivell d’exigència i especialitat que es necessita, per exemple per a una competició o per començar un entrenament específic d’un esport.

En funció dels objectius, podem parlar de preparació física general o específica d’un esport. Sigui quina sigui la teva motivació, el nostre equip especialista t’ajudarà a superar-te dia rere dia per arribar a les teves metes.

Entrenament personal i en grup.

Les lesions són una de les grans pors al món de l’esport i l’activitat física. Conscients d’això, al nostre centre hem creat un entrenament específic per a prevenir-les reforçat les articulacions, músculs i lligaments, treballant la flexibilitat, l’equilibri i la propiocepció per tal d’encarar la teva pràctica amb seguretat i confiança.

Entrenament personal.

La readaptació esportiva és un procés orientat a preparar a un/a esportista que ha patit alguna lesió perquè pugui tornar a la seva pràctica d’una forma segura tan aviat com es pugui.

Aquesta especialitat combina el coneixement de la patologia lesional, amb el domini de la preparació física per a un esport concret, per tal de crear un programa de treball específic per a cada persona, i fer un seguiment acurat que ens permeti adaptar-nos i fer canvis segons l’evolució.

Al nostre centre, aquest és un dels nostres punts forts! Tant si ets esportista professional com ocasional, podem ajudar-te a recuperar-te i readaptar-te de forma integral per tornar a entrenar amb la seguretat i confiança de sortir enfortit/da del procés.

La força és la capacitat motriu que, millorant-la, ens permet millorar la resta: velocitat, resistència, potència… És a dir que la força és la base de tot entrenament.

A més, a nivell de salut, la comunitat científica dona cada cop més importància a l’entrenament de força, recomanant incloure almenys dues sessions d’entrenament de força a la setmana pels seus beneficis en tot l’organisme: millora el funcionament del metabolisme, la salut òssia, hormonal, cardiovascular, del sistema inmunológic i la millora en la salut mental i la cognició.

Als nostres entrenaments de força creem programes que s’adapten a les teves necessitats, amb diferents tipus de pesos i exercicis funcionals, i controlem tots els factors que faran que guanyis força de forma progressiva, eficient i segura.

Una sessió de treball orientada a la mobilitat general del cos i en especial a la salut de les nostres articulacions i lligaments. Aquesta pràctica ens ajuda a conèixer millor el nostre cos, millorant la coordinació i la postura, i evitant la rigidesa articular per tal d’evitar lesions i dolors, tant a la vida diària com en els nostres entrenaments posteriors.

‘Fer cardio’ no és només córrer a una cinta o a l’aire lliure. Aquesta activitat ofereix un entrenament variat i dinàmic, amb diferents circuits i exercicis de com els ‘burpees’, ‘jump squats’, o ‘mountain climbers’ que et faran cremar calories, augmentar la massa muscular i millorar la teva resistència cardiopulmonar sense avorrir-te. I si ets un apassionat/da del running, aquesta activitat pot ser el complement ideal per entrenar d’una manera diferent!

Podríem definir l’agilitat com la capacitat de realitzar moviments concrets amb rapidesa i qualitat. Aquest do és clau en els esports d’equip com ara el futbol o el bàsquet, perquè ens permet adaptar-nos a noves necessitats motores com l’acceleració i desacceleració, el canvi de direcció o escapar d’oponents, però també té molts beneficis en altres esports i en la vida diària.

En aquest entrenament desenvoluparem l’agilitat treballant les capacitats físiques, motrius i psicomotrius a través de jocs amb canvis de ritme i sentit, jocs de pilota, salts, llançaments, equilibris o sortides explosives. Sentir-se i veure’s àgil no té preu!