Nutrició

La nutrició esportiva s’especialitza en les persones que practiquen esport, els aconsella, guia i educa per a que l’esportista sàpiga què, quan i per què cal menjar i beure certs aliments o altres segons l’ocasió.

La nutrició és un factor clau per al rendiment esportiu, i per això la nutrició esportiva és una de les especialitats més demandades. Es tracta d’una disciplina científica que té l’objectiu d’optimitzar l’energia de l’esportista, millorar la seva resistència, accelerar la recuperació muscular i prevenir lesions. En definitiva: arribar al seu rendiment esportiu màxim i una salut òptima.

Per a fer-ho, el nostre equip especialitzat analitza tots els factors i requisits de la persona, tant pel que fa a la història clínica com del seu entrenament i metes, per tal de crear un pla nutricional totalment adaptat que asseguri tot el que necessita el seu organisme, i quan ho necessita.

La nutrició és una eina essencial per a promoure la salut integral. De fet, una nutrició desequilibrada pot ser l’origen de moltes patologies (diabetis, cardiopaties, autoimmunes) i altres alteracions que, sense arribar a la malaltia, creen disfuncions a l’organisme i ens roben la vitalitat, amb símptomes com el cansament, la falta de concentració, un sistema immunitari deficient o els problemes per mantenir un pes saludable.

El nostre equip de nutricionistes t’ajudarà trobar la teva dieta equilibrada, aportant la proporció adequada de macronutrients (hidrats de carboni, proteïnes i greixos), micronutrients (vitamines, minerals i antioxidants) i fibra, en funció de les teves característiques, estil de vida i objectius. El nostre enfocament és donar-te una eina per a tota la vida, aprenent a nodrir-te per a potenciar la teva salut i vitalitat.

La Nutrició clínica és un enfocament personalitzat que va més enllà de l’alimentació saludable. És una especialitat que converteix la nutrició en una eina efectiva i natural per a la prevenció i el tractament de malalties o afeccions, i la millora de la salut en general.

El primer de tot serà comprendre el teu historial mèdic, els teus objectius, i com no, també els teus gustos! A través d’anàlisis detallats, dissenyem plans nutricionals específics que abordin les teves necessitats, integrant l’alimentació com una part del teu tractament.

La nutrició clínica pot ajudar-te en casos com…

  • En la gestió, estabilització i tractament de malalties cròniques.
  • En la prevenció de malalties i de recaigudes.
  • En la recuperació de lesions, com ara les musculars, òssies o de lligaments.
  • En la recuperació de cirurgies.

Descobreix com la Nutrició Clínica pot ser la teva aliada en el camí cap a la salut.